Sajt Savremeno Virtuelna tura FB IN YT   Image Map   Пошаљите нам ваше  сугестије на имејл:

СТУДЕНТИ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА У ПОСЕТИ ВРАЊУ

 

29. марта 2012. године одржана је једнодневна стручна екскурзија за наше студенте који су  посетили Врање, Учитељски факултет у Врању,  манастир Прохор Пчињски и Књеижевну манифестацију Борина недеља.

Наставници и студенти Учитељског факултета из Врања колегама су показали факултет и, уз програм добродошлице,   одиграли образовну представу Антика.

Студенти су, затим, посетили су Књижевну заједницу Борисав Станковић и Музеј кућу Боре Станковића. Уредник Борине недеље Мирослав Цера Михаиловић говорио им је о Бориној недељи и прочитао је неколико својих песама.

Студенти су обишли и манастир Прохор Пчињски који је у XI веку подигао византијски цар Роман Диоген. У манастиру се налази гробница Светог Прохора Пчињског и монашка костурница.

Добитник Награде „Борисав Станковић“ за 2011. годину је Воја Чолановић за роман Ода мањем злу. Студенти су имали част да присуствују свечаности поводом доделе награде, а о књизи су говорили чланови комисије проф. др Горан Максимовић и проф. др Александар Јовановић.

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА >>>

Comments are closed.

novi-logo-cir
novi-logo-cir
unesco-konkurs
unesco-konkurs
novi-logo-cir
novi-logo-cir
novi-logo-cir
1224
novi-logo-cir
Медијски прилози
ДРЖАВНА МАТУРА
СТРУКТУРА ВРЕДНОВАЊА ДРЖАВНЕ МАТУРЕ И ОСТАЛИХ ЕЛЕМЕНАТА У ПРОЦЕСУ СЕЛЕКЦИЈЕ КАНДИДАТА ЗА УПИС НА УЧИТЕЉСКИ ФАКУЛТЕТ У БЕОГРАДУ   Детљније >>>
Актуелно
obuka
obuka
obuka
obuka
BIBLIOTEKA
BIBLIOTEKA
dnevnik
Guides and Curriculums
123
КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ

Контакт телефони
Факултетa за образовање учитеља и васпитача:
011/3615-225,
011/3679-227,
011/2686-787,
011/2641-060 (факс).
Студентску службу
Факултетa за образовање учитеља и васпитача контактирати на 011/361–5225 (тастер 1), сваког радног дана, у времену 09–10 часова.

Категорије вести
Архива вести